Καθημερινό αγιογραφικό μήνυμα (Χ.Δ.Τσολακίδης, 2005)
Σ' αυτή την εποχή της αμεσότητας, της αγχώδους εργασιακής καθημερινότητας, του συνεχούς "βομβαρδισμού" ανούσιας, ως επί το πλείστον, πληροφόρησης και της έλλειψης ουσιαστικού προσωπικού χρόνου, το "Καθημερινό ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ", δίνει την αφορμή στον αγωνιζόμενο χριστιανό, να ενσκήπτει καθημερινά και σύντομα, με άμεσο και πρακτικό τρόπο στο διδακτικό - οικοδομητικό περιεχόμενο της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. Στο νέο δηλαδή, σωτήριο και λυτρωτικό συμβόλαιο του Θεού με τον άνθρωπο, που έφερε και επικύρωσε πάνω στο Σταυρό η δεύτερη υπόσταση του Τρισυπόστατου Θεού, ο αναστάς Κύριός μας, Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός. Επιλεγμένα διδακτικά κομμάτια από όλη την Καινή Διαθήκη θα οικοδομούν πνευματικά τον αναγνώστη, σύντομα, πρακτικά και ευχάριστα μέσα σε τρία λεπτά ανάγνωσης (χρονομετρημένης) και θα του δίνουν το λυτρωτικό και σωτήριο Μήνυμα του Ευαγγελίου σε ημερήσια βάση, οποιαδήποτε στιγμή και τόπο βρίσκεται.