Μια μπάλα ζωγραφιά - Τσόγκα, Μαρία (Στα βαθιά / Πατάκης, 2007)
Πώς μπορεί να είναι το ταξίδι μιας μπάλας; Πόσο μακριά μπορεί να κυλήσει και τι περιπέτειες μπορεί να ζήσει; Ποιός μπορεί να καταλάβει τα σχέδια που έχει ζωγραφισμένα πάνω της; Μπορεί να ονειρεύεται τη ζωή της σε έναν τόπο και να πραγματοποιεί τα όνειρά της σε έναν άλλο; Η Ζωγραφιά, η μπάλα του Αμέρ, μπορεί να σου το πει.