Αγία Αναστασία η Ρωμαία : βίος, παράκλησις, εγκώμια, θαύματα (Μονή Οσίου Γρηγορίου, 1998)
Ἡ Ἁγία, Προστάτις καί Ἰατρός τῆς Μονῆς τοῦ Ὁσίου Γρηγορίου, ἕνα δῶρο τοῦ Θεοῦ πρός τήν Μονή της καί τούς παντοιοτρόπως ἀσθενοῦντας ἀδελφούς, θεραπεύει, παρηγορεῖ καί σώζει τούς μετά πίστεως ἐπικαλουμένους Αὐτήν.