Elvis Presley : ο βασιλιάς του Rock n' Roll - Μαρκουλή, Μαρία (Μουσική βιβλιοθήκη / Τα Νέα, 2008)
- Χρονολόγιο - Το ξεκίνημα - "Δεν τραγουδάω σαν κανέναν" - Rock n' Roll King - Στον στρατό - Μήπως ήρθε κάτι από Elvis; - "Σήμερον": 30+1 ταινίες - '68 Comeback Special - Las Vegas presents Elvis - "Elvis has left the building" - Juke Box - Πλανήτης Elvis - Έγραψαν τραγούδια για τον Elvis - Οι άνθρωποι του βασιλιά - Elvis net