Κάνναβη : νομιμοποίηση και ρύθμιση : κοινωνία, υγεία, οικονομία - Σκλιάμης, Κώστας (Ποταμός, 2016)
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν κάθε κυβέρνηση σκεφτόταν ότι έπρεπε να απονέμει αυστηρές ποινές σε όσους αγοράζουν και χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Μετά από αρκετές δεκαετίες αυτής της στάσης που δεν απέδωσε και πολλά, μερικοί στρέφονται σε εναλλακτικές τακτικές. Ο πόλεμος -εναντίον της κάνναβης φαίνεται σιγά-σιγά να πέφτει έξω. Είναι καιρός να νομιμοποιηθεί η παραγωγή και διάθεση και της ιατρικής και της ψυχαγωγικής κάνναβης. Στο σχέδιο που περιγράφεται στο βιβλίο, όλες οι πλευρές θα βγουν κερδισμένες.