WOW : V for V - Κουσελά, Χρύσα Ariadni (Βιογραφίες ντοκουμέντα : Βιογραφίες κόμικ, 2016)
Στην Ευρώπη του 21ου αιώνα οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν εγκλωβιστεί σε έναν τεράστιο λαβύρινθο, στον οποίο έχει εγκατασταθεί το παράνοµο βασίλειο των Τροϊκανών από τις σκοτεινές δυνάµεις της ευρωπαϊκής και παγκόσµιας οικονοµικής ελίτ. Στο βασίλειο κυριαρχεί ο Ευρωπαϊκός Μινώταυρος, µια έκφανση του φριχτού Παγκόσµιου Μινώταυρου. Το κτήνος επιβάλλεται χωρίς να σέβεται την αυτοδιάθεση των λαών της Ευρώπης, την εθνική τους κυριαρχία και ανεξαρτησία, τα ανθρώπινα δικαιώµατά τους. Σκοπός της οικονοµικής ελίτ, µέσω των εκτελεστών της, του στρατού των Τροϊκανών, είναι να κρατήσουν ζωντανό τον Μινώταυρο, να αρπάξουν την Ευρώπη και να τη δώσουν στο θηρίο να την κατασπαράξει. Το 2015, στη µικρή ευρωπαϊκή χώρα που λέγεται Ελλάδα, την εποχή που η πτωχοτραπεζοκρατία έχει µολύνει όλες τις εκφάνσεις του δηµόσιου βίου, η ανθρωπιστική κρίση έχει οξυνθεί και τα µνηµόνια έχουν λεηλατήσει τη χώρα, ο εκκεντρικός οικονοµολόγος Γιάνης Βαρουφάκης, αλλιώς γνωστός µε το µυστικό κωδικό όνοµα V, αποφασίζει να δώσει τη δική του µάχη. Oρκίζεται υπουργός Οικονοµικών της Ελλάδας και µπαίνει στη διαπραγµατευτική αρένα των Eurogroup, όπου δίνει τις σηµαντικότερες µάχες της ζωής του, γήινες και υπερφυσικές. Στο πλευρό του έχει ένα µεγάλο µέρος του λαού, τη µυθική Αριάδνη, τον φιλόσοφο και οικονοµολόγο Karl Marx, τον οικονοµολόγο John Κeynes, τον µαθηµατικό John Von Neumann, τον οικονοµολόγο και φιλόσοφο Adam Smith και τον µαθηµατικό και οικονοµολόγο John Forbes Nash, Jr., αλλά και φανατικούς εχθρούς εντός και εκτός της χώρας. Θα τα καταφέρει άραγε;