Προσωπογραφία αγωνιστών του 1821 από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη : όψεις της συμβολής της Μακεδονίας στην επανάσταση του 1821 και στη συγκρότηση του πρώτου τακτικού στρατού του ελληνικού κράτους - Παπαοικονόμου, Νικόλαος Ε. (Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, 2016)
Βιογραφικό Λεξικό 1300 αγωνιστών του 1821 από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη βασισμένο σε ανέκδοτες πηγές των γενικών Αρχείων του Κράτους και του Αρχείου Αγωνιστών της Εθνικής Βιβλιοθήκης.