Τρεις διάλογοι - Beckett, Samuel, 1906-1989 (Γαβριηλίδης, 2016)
Η έκφραση πως δεν υπάρχει τίποτα να εκφραστεί, τίποτα με το οποίο να εκφραστεί, τίποτα από το οποίο να εκφραστεί, καμιά δύναμη να εκφραστεί, μαζί με την υποχρέωση να εκφραστεί. Εισαγωγή, επίμετρο: Θωμάς Συμεωνίδης