Τι κοιτάζει στ' αλήθεια ο ποιητής - Γιαννακόπουλος, Χαράλαμπος, 1971- (Ποίηση / Πόλις, 2016)
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ Για μια στιγμή μόνο αν σταθείς ακίνητος κάτω από τη βροχή ν' αφουγκραστείς τον ήχο της επάνω στην ομπρέλα σου και να δεις τα φώτα του δρόμου πολλαπλασιασμένα στις σταγόνες της, για μια στιγμή μόνο αν σταθείς εκεί, δεν χρειάζεται να γράψεις κανένα ποίημα εκείνη την ημέρα.