Αγάπη μου - Desbordes, Astrid (Κόκκινο, 2016)
Είναι ώρα για ύπνο. Η μαμά του Παύλου τον καληνυχτίζει με μια αγκαλίτσα. - Καληνύχτα, αγάπη μου, του λέει. - Μαμά, πες μου... θα μ' αγαπάς πάντα; ρωτά ο Παύλος. - Ε, αφού ρωτάς, θα σου πω ένα μυστικό...,του απαντά η μαμά. Σ' αγαπώ από τότε που σε γνώρισα, και από πιο πριν. Σ' αγαπώ όταν το βλέπεις, κι όταν δεν το βλέπεις.