Ένα καλοκαίρι, τέσσερα κορίτσια : νεανικό μυθιστόρημα - Birdsall, Jeanne (Modern Times, 2006)
Τι συμβαίνει όταν τέσσερις αδελφές, ή αλλιώς η ώριμη Ρόζαλιντ, η πεισματάρα Σκάι, η ονειροπόλα Τζέιν, η ντροπαλή Μπάτι και τα πολύχρωμα φτερά πεταλούδας της, ο σκύλος τους και ένας καθηγητής βοτανολογίας που λατρεύει τα λατινικά αποφασίζουν να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους και να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα αγρόκτημα που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ στη ζωή τους; Τα πάντα!