Για πάντα : εφηβικό μυθιστόρημα - Blume, Judy (Teenager book lovers, 2008)
Ο πρώτος έρωτας. Ένας πραγματικός έρωτας. Μπορεί όμως να κρατήσεις για πάντα; Η Κάθριν και ο Μάικλ γνωρίζονται σ' ένα πάρτι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος. Έχουν μια τέλεια σχέση, ώσπου φτάνει το καλοκαίρι και οι δυο ερωτευμένοι αναγκαστικά χωρίζουν. Η Κάθριν γνωρίζει κάποιον άλλο και βρίσκεται μπροστά σ' ένα τεράστιο δίλημμα. Η αγάπη της για το Μάικλ ήταν μόνο το πρώτο σκαλοπάτι για να γνωρίσει έναν καινούργιο κόσμο; Ή μήπως είναι μια αγάπη που μπορεί να κρατήσει για πάντα; "Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τον πρώτο έρωτα, που θα το λατρέψει όποιος έχει ερωτευθεί. Από το 1975 που πρωτοκυκλοφόρησε δεν έπαψε να βρίσκεται στις λίστες των μπεστ-σέλερ στην Αμερική και σε όποια άλλη χώρα εκδόθηκε".