Τικ και Τέλα : ο βατραχάκος - Scheffler, Axel (Ίκαρος, 2015)
Σήμερα η Τέλα θα μείνει στο σπίτι του Τικ. Όταν όμως πέφτουν να κοιμηθούν, η Τέλα διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να πάρει μαζί της τον αγαπημένο της Βατραχάκο. Μια αστεία ιστορία στην οποία κάθε παιδί που έχει χάσει ή ξεχάσει το αγαπημένο του κουκλάκι, θα αναγνωρίσει του εαυτό του. "Ένα τρυφερό βιβλίο γεμάτο χιούμορ, που καταφέρνει να καθησυχάσει κάθε παιδί" The Guardian