Μαγδαληνές χωρίς υπέρμαχο : μυθιστόρημα - Καλογεροπούλου, Δάφνη (Κέδρος, 2016)
Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Ένας παράλληλος κόσμος, όχι και τόσο μακρινός από τον δικό μας. Ωστόσο, απροσπέλαστος, μια και τα χωρίσματα στην αίθουσα του επισκεπτηρίου σταματούν κάθε ανθρώπινο άγγιγμα. Δύο γυναίκες βρίσκονται αντίκρυ η μία στην άλλη, με το τζάμι να τις χωρίζει όχι μόνο μερικά εκατοστά, αλλά δεκαέξι ολόκληρα χρόνια. Θα μπορέσουν να αντέξουν την ενδοψυχική τους πάλη ή θα φτάσουν στη συντριβή; Ένα ρομαντικό όσο και ανατρεπτικό μυθιστόρημα για τις κρατούμενες του Ελαιώνα Θηβών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τις ψυχικές τους διεργασίες μπροστά στο φαινόμενο του ιδρυματισμού και του κοινωνικού ρατσισμού.