Αποτομή - Καισαρίδης, Γιάννης, 1959- (Νησίδες, 2016)
Αναζήτηση μέσω της ετήσιας ανακύκλωσης του φαινομένου "γέννας - θανάτου - ανάστασης". Αναζήτηση Σταυρού, Σωμάτων, Θησαυρού, Αλήθειας, Γλώσσας, Γραφής. Με το υλικό προκύπτει νέος κόσμος; Προσπάθεια συνάντησης αφετηρίας και τέλους, όπου υπόκεινται στη διαδικασία του "Επέστρεφε".