Ο δρόμος για το σπίτι - Jeffers, Oliver (Ίκαρος, 2016)
Ήταν κάποτε ένα αγόρι που βρέθηκε μια μέρα στο φεγγάρι και δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω. Δεν ήταν μόνο του όμως... Τι θα κάνει άραγε το αγόρι, ειδικά τώρα, που υποψιάζεται ότι κάπου μέσα στο σκοτάδι υπάρχει ένα πλάσμα που καραδοκεί για να τον φάει; Ευτυχώς, γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι το πλάσμα είναι φιλικό, οπότε όλα αλλάζουν κι επιπλέον μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για να γυρίσει ο καθένας στο σπίτι του. Το τέταρτο βιβλίο στη σειρά των περιπετειών του αγοριού που ξεκίνησε με το "Πώς να πιάσεις ένα αστέρι" και συνεχίστηκε με τα "Πιγκουίνος χάθηκε, Πιγκουίνος βρέθηκε" και "Πετάνε οι πιγκουίνοι";.