Και τότε και τώρα - Taylor, Lulu (Ωκεανίδα, 2015)
Είναι 1965 και η νιόπαντρη Αλεξάντρα συνειδητοποιεί ότι ο γάμος της ήταν ένα λάθος. Όταν συναντά τον αληθινό έρωτα, ακολουθεί τον αγαπημένο της στον πατρογονικό πύργο του. Εκεί η ζωή της είναι ονειρεμένη, μέχρι τη στιγμή που αρχίζει να την τσακίζει το βάρος μιας τρομερής υποψίας. Στη σημερινή εποχή νέος πυργοδεσπότης είναι ο γιος της. Η νέα γυναίκα του, ερωτευμένη και γεμάτη ζωή, προσπαθεί να φωτίσει το σκοτεινό κάστρο και να γιατρέψει την καρδιά του άντρα της που ποτέ δεν έπαψε να βασανίζεται... Για ποιο λόγο τον εγκατέλειψε ξαφνικά η μητέρα του; Τι απέγινε όταν χάθηκε απ' τη ζωή του;