Από τη γη μου στη Γη : οδοιπορικό - Francq, Isabelle (Μαρτυρίες, 2016)
Το βιβλίο αποτελεί την μοναδική μαρτυρία ενός από τους μεγαλύτερους φωτογράφους της εποχής μας, ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του στην προστασία του πλανήτη. Ανατρέχοντας στα ρεπορτάζ που έχει πραγματοποιήσει ("La main de l'homme", "Exodes", "Genesis") και στην προσωπική του διαδρομή από τη Βραζιλία στο Παρίσι, μας εξομολογείται την αγάπη του για τη φωτογραφία και την επιθυμία του να ζει ανάμεσα στους ανθρώπους και τη φύση, επιθυμία που τον οδηγεί πάντα να φεύγει για καινούργιους τόπους, λαχταρώντας να δει, να κατανοήσει, να καταγράψει.