Μια πολυάσχολη αράχνη - Carle, Eric (Καλειδοσκόπιο, 2015)
Νωρίς κάποιο πρωί, το αεράκι έφερε απ΄ τα χωράφια μιαν αράχνη. Από το σώμα της κρεμόταν μια λεπτή, σα μεταξωτή, κλωστή. Η αράχνη προσγειώθηκε σ' ένα φράχτη...