Η δυναστεία των Μίσκα - Σίνου, Κίρα, 1923-2007 (Κέδρος, 2016)
Έξι πρωτότυπες μα πάνω απ όλα αληθινές ιστορίες, που φωτίζουν ιδιαίτερα χαρίσματα των ζώων και ενδιαφέρουσες πτυχές της συνύπαρξής τους με τους ανθρώπους. Γάτες και σκύλοι, αλλά και πελεκάνοι, και θαλάσσιες χελώνες, και κουνέλια έχουν εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Κίρα Σίνου, που είχε πάντα για συντροφιά της τα ζώα και τα αγάπησε όσο λίγοι, διηγείται με τρυφερότητα και ζωντάνια τις ιστορίες τους, όπως τις έζησε.