Φανταστικός φίλος - Harrold, A. F., 1975- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2016)
Ο Ράτζερ είναι ο φανταστικός φίλος της Αμάντας Ανακατωσουριάν. Υπάρχει δηλαδή και δεν υπάρχει. Πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Κανείς άλλος δε βλέπει τον Ράτζερ μέχρι που ο απειλητικός κύριος Σπίνος φτάνει στο σπίτι της Αμάντας. Ο κύριος Σπίνος κυνηγά φανταστικούς φίλους και σύμφωνα με τις φήμες τούς τρώει. Αυτή τη φορά μυρίστηκε τον Ράτζερ. Σύντομα το φανταστικό αγόρι βρίσκεται μόνο του και τρέχει για να σώσει τη φανταστική ζωή του. Πώς όμως ένα αγόρι που δεν υπάρχει να επιβιώσει χωρίς έναν φίλο να τον ονειρεύεται;