Η αγάπη μιας καλής γυναίκας : επιλογή διηγημάτων - Munro, Alice, 1931- (Λογοτεχνία / Μεταίχμιο, 2016)
Μια επιλογή από τα καλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα διηγήματα της νομπελίστριας συγγραφέα που περιλαμβάνονταν σε άλλες συλλογές της εκτός από αυτές που έχουν ήδη εκδοθεί στα ελληνικά.