Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά : έκδοση ενισχυμένη και χορταστική - Κορτώ, Αύγουστος, 1979- (Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία : Πεζογραφία, 2016)
Πόσα όσπρια μπορεί να φάει κάποιος-ακόμα κι επ'απειλή Grexit-χωρίς να ρισκάρει τη σχέση του;Πώς γίνεται το ραβανί να περιέχει τα δώδεκα αυγά που υπαγορεύει η συνταγή χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να μυρίζει σαν κάτι που μας άφησε χρόνους;Μπορεί μια σπανακόπιτα να σε γλιτώσει απ΄τη χολέρα;Και τι μπορείς να κάνεις εντός του πλαισίου του νόμου όταν μια φιλήσυχη γειτόνισσα πέσει θύμα λυκανθρωπισμού; Αυτά και άλλα αγωνιώδη ερωτήματα απαντώνται με τρόπο σπαρταριστό σ'ένα βιβλιαράκι που αγαπήθηκε και πάχυνε με καινούριες ιστορίες και που ξεμυτίζει πάλι με εξώφυλλο διά χειρός του μέγιστου Αρκά-μια κι ο "Σερ"Καρχαρίας είναι το μόνο πλάσμα που η αδηφαγία του μπορεί να συγκριθεί μ'αυτήν του αλλοτινού εαυτού του συγγραφέα. Αγάπη ολούθε !