Οι κόρες των βράχων - Προδρόμου, Μαρία (Μάτι, 2015)
"Τώρα είμαστε οι τέσσερίς μας ένα. Και ζούμε μόνο η μία για την άλλη! Ό,τι και να γίνει, όπου και να μας βγάλουν οι δρόμοι που θα διαλέξουμε θα είστε πάντα στην καρδιά μου". "Κι εσύ στη δική μας... Μια ζωή!" Η Μόνικα, η Βάλια, η Μαρίνα και η Ερατώ μεγαλώνουν μαζί σε μια από τις γειτονιές της πανέμορφης Σαντορίνης. Με θέα το απέραντο γαλάζιο, μυρωμένες από τα γεράνια και τις ξερολιθιές, την αλμύρα και τους βράχους της θάλασσας και δεμένες με μια υπόσχεση παντοτινής φιλίας, οραματίζονται η καθεμιά τους κάτι διαφορετικό. Η ωραία Μόνικα τον έρωτα. Η δυναμική Βάλια την καριέρα. Η ατίθαση Μαρίνα την περιπέτεια και την αναζήτηση του πατέρα της που έχει εξαφανιστεί στη Βραζιλία. Η παρορμητική Ερατώ την εκδίκηση για τον απρόσμενο θάνατο του αδερφού της. Τρεις από αυτές θα φύγουν. Θα ακολουθήσουν το πεπρωμένο και τους στόχους τους. Μόνο μία θα μείνει πίσω. Μία που θα προσπαθήσει να κινήσει τα νήματα της ζωής της όπως επιθυμεί εκείνη, μα... η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Για όλες τους... Σαντορίνη, Μιλάνο, Αθήνα, Αμαζόνιος και τέσσερις γυναίκες με τις ζωές τους κυριευμένες από έρωτα, περιπέτεια, δύναμη, πόνο, εκδίκηση, μυστήριο, φως σε ένα σύγχρονο μυθιστόρημα, φόρο τιμής στην αγάπη μα και στην παντοτινή φιλία.