Γιατί το κακό στον κόσμο : απομαγνητοφωνημένη ομιλία - Χατζηγιάγκος, Επιφάνιος (Ορθόδοξος Κυψέλη, 2008)
Απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Αρχιμ. Επιφανίου Χατζηγιάγκου, στην οποία εξετάζεται το φυσικό και απλό ερώτημα «γιατί να υπάρχει το κακό στον κόσμο μας», αφού ο Θεός είναι ο Δημιουργός και Κυβερνήτης του κόσμου. Η απάντηση δίδεται κυρίως διά της πίστεως, ιδιαίτερα για τον/την ομαδάρχη, που αντιμετωπίζει καθημερινά το φυσικό και ηθικό κακό και καλείται με προσωπικές προσπάθειες να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των παιδιών και να μεταδώσει στις νέες ψυχές την αισιοδοξία και τη χαρά του αγώνα!