Η φροντίδα μας για τους κεκοιμημένους - Κοκάλης, Αβραάμ Μ. (Αδελφότης Θεολόγων ο "Σωτήρ", 2012)
Ρωτοῦν πολλοὶ Χριστιανοὶ ποὺ ἔχασαν συγγενικὰ πρόσωπά τους: Τί μποροῦμε νὰ κάνουμε γιὰ τοὺς κεκοιμημένους μας; Πολλὰ μποροῦμε καὶ πρέπει νὰ κάνουμε, διότι οἱ κεκοιμημένοι μας εἶναι πρόσωπα πολὺ σεβαστά, ποὺ ἀξίζουν τὴν τιμὴ καὶ τὴν ἰδιαίτερη φροντίδα μας. Αὐτὸ τὸ νέο πολύτιμο φυλλάδιο ἐξηγεῖ μὲ λόγια ἁπλὰ τί μποροῦμε νὰ κάνουμε γιὰ τοὺς προσφιλεῖς κεκοιμημένους μας.