Βιβλίον ψαλμών : ιερόν ψαλτήριον - Μπάκα, Γεωργία (Σαΐτης, 2011)
[...] Το Ψαλτήρι περιέχει όλη τη Γραφή· τα παραδείγματα των εναρέτων αλλά και των αμαρτωλών, που με τη μετάνοιά τους έλαβαν τη χάρη του Θεού, όπως ο Δαυίδ, που έλαβε και το προφητικό χάρισμα. Σωστό θησαυροφυλάκιο. Κάθε στίχος σοφία, που διορθώνει τα δόγματα και οδηγεί στην αρετή. Με ακρίβεια και συντομία εκφράζεται η ηθική νομοθεσία της ζωής μας. "Έκκλινον από κακού και ποίησον αγαθόν". Μέθοδος μετανοίας και στήριγμα στις συμφορές. Οι Ψαλμοί είναι γαλήνη της ψυχής, ομιλία προς Θεόν, συγκέντρωση των αγγέλων καια απομάκρυνση των δαιμόνων, όπλον άμαχον. Είναι επουράνιος Νείλος. Δροσίζει τις ταλαιπωρημένες ψυχές από την αμαρτία, που μέσα απ' την ποίηση συνειδητοποιούν λάθη, τα αποφεύγουν και δοξάζουν τον Θεό. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)