Ντιζάιν - Freeman, Julian, 1950- (Μοτίβο, 2009)
Ποια είναι η σχέση μεταξύ ντιζάιν, εφεύρεσης και καινοτομίας; Πού τελειώνει η "τέχνη" και πού αρχίζει το "ντιζάιν"; Η μορφή πρέπει να εμπνέεται από την απόλαυση ή από τη λειτουργία; Τα μυστικά του Design σαν δίνουν όλα τα στοιχεία για τους ανθρώπους που έχουν κάνει τον κόσμο μας να φαίνεται έτσι όπως είναι, και σας βοηθάει να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ ανάγκης, αναγκαιότητας και απόλαυσης. Έχετε στα χέρια σας ένα εντατικό μάθημα για το ντιζάιν που: