Για την αγάπη της - Παπαποστόλου, Τάσος, 1926-1996 (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους : Έλληνες συγγραφείς, 1999)
Ενα συναρπαστικό βιβλίο! Μια μοναδική ιστορία αγάπης! Μια αποκαλυπτική παρουσίαση της ζωής των περιπλανώμενων τσιγγάνων, με τα ξεφαντώματα, την αγάπη για τη ζωή, την περιπέτεια, τον έρωτα και τη φιλοσοφία τους. Ολα αυτά συνθέτουν ένα πανόραμα της φυσιογνωμίας αυτών των παραγκωνισμένων και αδικημένων ανθρώπων που δεν έχει προσεχθεί.