Ο συμβιβασμός : μυθιστόρημα - Kazan, Elia, 1909-2003 (Μελάνι, 2007)
Για να επιβιώσεις σε αυτό τον κόσμο, πρέπει να προσαρμοστείς, να κάνεις υποχωρήσεις - να κάνεις ένα συμβιβασμό. Για σεξουαλική και συναισθηματική επιβίωση χρειάζεσαι ένα γάμο. Για οικονομική επιβίωση χρειάζεσαι μια δουλειά, καριέρα, επιτυχία. Αυτή είναι η εκπληκτική, αξέχαστη ιστορία ενός ανθρώπου που δραπετεύει από τον συμβιβασμό του. Ο Έντι Άντερσον πνίγεται πίσω από τη μάσκα του "ανθρώπου που τα έχει όλα", είναι ένα δυναμικό στέλεχος, εξαιρετικός συγγραφέας, παντρεμένος με την υπομονετική Φλόρενς που τον αγαπάει, κολλημένος με τη συναρπαστική και όμορφη Γκουέν, όταν αποφασίζει να διαλύσει τις συμβάσεις. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία. Μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε τους συμβιβασμούς σας.