Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια - Duval, Marie, 1963- (Μίνωας, 2005)
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πολύ κακός λύκος που ήθελε να φάει επτά κατσικάκια. Μια μαμά κατσίκα, ένα πανέξυπνο κατσικάκι κι ένας λύκος που νόμιζε πως ήταν παμπόνηρος, σε ένα συναρπαστικό παραμύθι που γοητεύει όλα τα παιδιά!