Νεκρικοί διάλογοι : αρχαίο κείμενο, μεταφράσεις και σημειώσεις - Λουκιανός ο Σαμοσατεύς, π. 120-π. 190 (Εστία, 1932)
Διογένους και Πολυδεύκους σ.68 -- Πλούτων ή και Μενίππου σ.98 -- Μενίππου, Αμφιλόχου, κλπ. σ.86 -- Ερμού και Χάρωνος σ.26 -- Πλούτωνος και Ερμού σ.116 -- Τερψίωνος και Πλούτωνος σ.120 -- Ζηνοφάντου και Καλλιδήμου σ.128 -- Κνήμωνος και Δαμνίππου σ.130 -- Σιμύλου και Πολυστράτου σ.124 -- Χάρωνος, Ερμού και νεκρών κλπ. σ.12 -- Κράτητος και Διογένους σ.132 -- Αλεξάνδρου, Αννίβου κλπ. σ.108 -- Διογένους και Αλεξάνδρου σ.88 -- Φιλίππου και Αλεξάνδρου σ.100 -- Αχιλλέως και Αντιλόχου σ.56 -- Διογένους και Ηρακλέους σ.78 -- Μενίππου και Ταντάλου σ.94 -- Μενίππου και Ερμού σ.60 -- Αιακού, Πρωτεσιλάου, κλπ. σ.52 -- Μενίππου και Αιακού σ.38 -- Μενίππου και κερβέρου σ.36 -- Χάρωνος και Μεννίππου σ.22 -- Πρωτεσιλάου, Πλούτωνος κλπ. σ.74 -- Διογένους και Μαυσώλου σ.66 -- Νιρέως, Θερσίτου κλπ. σ.64 -- Μενίππου και Χείρωνος σ.54 -- Διογένους, Αντισθένους κλπ. σ.30 -- Μενίππου και Τειρεσίου σ.82 -- Αίαντος και Αγαμέμνονος σ.138 -- Μίνωος και Σωστράτου σ.48