Χωκ Φιν - Twain, Mark, 1835-1910 (Κλασσικά παραμύθια / Καλοκάθης, 2007)
Αυτή η σειρά κλασσικών παραμυθιών προσφέρει τη χαρά και την περιπέτεια σε παιδιά από οχτώ έως δέκα ετών, και κρατάει το ενδιαφέρον τους αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα. Κάθε κλασσική ιστορία έχει προσαρμοστεί στο επίπεδο ανάγνωσης των παιδιών αυτής της ηλικίας. Οι εξαιρετικές πολύχρωμες εικονογραφήσεις κάνουν τη σειρά "Κλασσικά παραμύθια" μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης.