Ράλι για καλό σκοπό - Auerbach, Annie (Μεταίχμιο, 2013)
Ο Τζεφ Γκορβέτ, διάσημο αυτοκίνητο αγώνων, επισκέπτεται τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης για να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό ράλι μαζί με τον Κεραυνό Μακουίν. Και όλα πηγαίνουν καλά μέχρι που ένας απρόσκλητος διαγωνιζόμενος κάνει την εμφάνισή του: ο Τσικ Χικς! Και όπως πάντα ο Τσικ είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει προβλήματα.