Ο νάνος και η χρυσοχέρα ; Ο χοιροβοσκός του αυτοκράτορα - Andersen, Hans Christian, 1805-1875 (Διαβάζω και ακούω, 2007)
Γνωστά και αγαπημένα παραμύθια μεγάλων συγγραφέων με θαυμάσια εικονογράφηση και μεγάλα γράμματα για τους μικρούς φίλους του βιβλίου. Όλα τα βιβλία περιέχουν δύο παραμύθια και συνοδεύονται από ένα CD που περιέχει την αφήγηση των παραμυθιών και τραγούδια, σε παραγωγές με γνωστούς και πολύ αξιόλογους συντελεστές.