Ο μαγικός πύραυλος : ένα βιβλίο για την υγιεινή και την καθαριότητα των παιδιών πριν πάνε για ύπνο - Lloyd, Sam, 1971- (Τα Ζουζουνοβιβλία, 2011)
Η ώρα είναι περασμένη, αλλά ο Άρης δεν μπορεί να κοιμηθεί. Από το τηλεσκόπιο του βλέπει ότι οι φίλοι του οι εξωγήινοι έχουν πρόβλημα και χρειάζονται τη βοήθειά του για να πάνε για ύπνο. Έτσι, ανεβαίνει στον πύραυλό του και φεύγει γρήγορα για το Διάστημα... Μια ιστορία με... εξωγήινους και πολλή φαντασία!