Ο άλλος γιος - Soderberg, Alexander, 1970- (Αστυνομικό / Μεταίχμιο, 2015)
Ο αρχιμαφιόζος Χέκτορ Γκουσμάν είναι σε κώμα και η αυτοκρατορία του αρχίζει σιγά σιγά να καταρρέει. Η Σοφί Μπρίνκμαν, φίλη και νοσοκόμα του, είναι αυτή που του συμπαραστέκεται και χωρίς να το θέλει συνδέεται άρρηκτα με την οργάνωσή του. Η αποστολή της είναι να πείσει τους φίλους και τους εχθρούς του εγκληματικού συνδικάτου ότι όλα πάνε καλά. Αλλά σύντομα γίνεται κι αυτή πιόνι σε ένα παιχνίδι θανάτου, εγκαταλειμμένη σε έναν κόσμο προδοσίας, βίας και αδυσώπητου κακού. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί Αντόνια Μίλερ και Μάιλς Ίνγκμαρσον συνεχίζουν τις έρευνες για το μακελειό στο ρεστοράν Τράστεν που έγινε πριν από ένα εξάμηνο. Τα ίχνη οδηγούν προς πολλές κατευθύνσεις και κάποιο ισχυροί μέσα στο ίδιο αστυνομικό σώμα είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε για να σταματήσουν τους δύο ερευνητές. Όσο πιο κοντά έρχονται στην αλήθεια, τόσο φανερότερη γίνεται η ανάμειξη ενός συγκεκριμένου ατόμου: της Σοφί Μπρίνκμαν.