Εμείς, για πάντα : μυθιστόρημα - Wilder, Jasinda (Τουλίπα, 2015)
Ο θάνατος του Κάιλ άφησε ένα τεράστιο κενό στην καρδιά και στη ζωή των γονιών του και του μεγαλύτερου αδελφού του Κόλτον, και πήρε μαζί του κι ένα κομμάτι της Νελ, της αγαπημένης του. Η Μπέκα είναι η κολλητή της Νελ. Όταν πέθανε ο Κάιλ, η Νελ ήταν τόσο απελπισμένη, που κανείς δεν μπορούσε να την παρηγορήσει, ούτε καν η Μπέκα. Κι ενώ προσπαθεί να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον πόνο της, η ίδια η Μπέκα βιώνει καταστάσεις που θα την αλλάξουν για πάντα. Ο Τζέισον ζήτησε ραντεβού από τη Νελ μια εβδομάδα μετά τα δέκατα έκτα γενέθλιά της. Το ραντεβού δε συνέβη ποτέ και ο Τζέισον βγήκε με την Μπέκα. Δεν μπορούσε να ξέρει τότε ότι ένα ραντεβού θα σηματοδοτούσε την αρχή ενός ταξιδιού ζωής με την Μπέκα. Δε γινόταν να ξέρει τις τραγωδίες και τους θριάμβους που θα ζούσε, ή ότι θα έβρισκε στην Μπέκα την αδελφή ψυχή του.