Η αγάπη πάντα κερδίζει - Μοσχοπούλου, Πόλυ (Κλασικά ασημένια, 2016)
Ορφανή από δεκαέξι χρονών και ξεριζωμένη από το πατρικό της, η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Κλεμεντάιν Λι ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο. Με μια δουλειά που αγαπάει, ένα κομψό διαμέρισμα και μια πολλά υποσχόμενη σχέση με το αφεντικό της, δεν της λείπει τίποτα...ώσπου, μέσα σε μια τραυματική εβδομάδα, τα χάνει όλα-σχέση, δουλειά και στέγη.