Ένοχες ζωές - Σακελλαρόπουλος, Μένιος (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2013)
Ένας ηλικιωμένος δικαστής, που ακουμπάει όλη τη σκληράδα του στα κεφάλια του κόσμου, θαρρείς κι έτσι θα ικανοποιήσει την πέτρινη καρδιά του. Μια ταλαιπωρημένη νέα γυναίκα, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, πληγωμένη από τη ζωή και τα λάθη της. Μια δίκη αδίστακτων ανθρώπων από τον κόσμο των "καθωσπρέπει", με απίστευτες συγκρούσεις, εκβιασμούς και ίντριγκες, ψευδομάρτυρες κι ένα δικηγόρο-καμικάζι που σκάβει στη λάσπη. Μια φιγούρα από το παρελθόν που αναστατώνει το δικαστή στην πιο κρίσιμη υπόθεση της ζωής του. Η καταιγίδα, η αλήθεια, το ψέμα, τα μυστικά, η κατάρρευση. Μια δυνατή ιστορία από το σκληρό κόσμο των δικαστηρίων, εκεί που όλα επιτρέπονται...