Έτσι το έγραψαν οι μοίρες : μυθιστόρημα : μια καινούργια, ιστορία παλιά - Μπουρίκα, Γερακίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Ωκεανός, 2015)
Σε ένα χωριό της Πελοποννήσου, μια νεαρή κοπέλα, η Λένα, έγκυος από τον παράνομο έρωτά της με τον άνδρα της αδελφής της, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει για πάντα στην Αυστραλία. Στο μακρινό παρελθόν, στο ίδιο χωριό, έχει διαδραματιστεί μια περίεργη ιστορία. Δύο φίλοι, ο Στέργιος και ο Φάνης, έχουν ανακαλύψει και έχουν θάψει κρυφά έναν θησαυρό. Ο Στέργιος μαζί με άλλους πέντε συγχωριανούς του, σκοτώνεται στον εμφύλιο, ενώ ο Φάνης φεύγει κυνηγημένος από την Ελλάδα. Όμως ο Φάνης κρύβει ένα μεγάλο ματωβαμμένο μυστικό...Πολλά χρόνια μετά, στη Μελβούρνη, ο Τόμας Νιούτον, αποφασίζει να ψάξει να βρει τον γυιό του, που είχε γεννηθεί στην Ελλάδα... Η Λένα, ο Δημήτρης, ο Φάνης, ο Τόμας, ο Ρόμπερτ, ο Ανδρέας... Πρόσωπα που η ιστορία τους είναι μπλεγμένη και αδιάρρηκτα δεμένη, όλοι θύματα των ανθρώπινων παθών, της απληστίας και του ένοχου έρωτα...Ένα μυθιστόρημα καταιγιστικών συναισθημάτων, κεντημένο στον καμβά της αγωνίας και της περιπέτειας.