Εγώ τα ξέρω όλα για τις πριγκίπισσες - Delebarre, Nathalie (Μεταίχμιο, 2010)
Οι μεγάλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα για τις πριγκίπισσες. Εγώ όμως νομίζω ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Λοιπόν, ακούστε με και θα σας πω όλα όσα θέλετε να μάθετε γι' αυτές!