Νταντά για μαμάδες - Wilson, Jacqueline, 1945- (Λωτός, 2009)
"Είμαι η Σάντι και είμαι εννέα χρόνων. Η μαμά μου είναι νταντά. Εμένα όμως δε χρειάζεται να με νταντεύει. Εγώ τα καταφέρνω μόνη μου -εύκολο, πανεύκολο, απλό και παναπλό. Ευτυχώς για τη μαμά μου, γιατί τώρα που έχει γρίπη θα φροντίζω και εκείνη και όλα τα μωρά που φρόντιζε! Αφού τα βγάζω πέρα με τη μικρή μου αδελφούλα, τα άλλα είναι παιχνιδάκι. Μερικές φορές η Τζέμα είναι αρκετά λογικό παιδί, ο Βίνσεντ θέλει να του ρίχνεις πότε πότε μια ματιά -άντε δύο, με τα μάτια που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου ειδικά γι αυτόν -ε, και το μωρό ο Κλάιβ δεν ουρλιάζει δα όλη την ώρα!" Μια ξεκαρδιστική ιστορία για ένα κορίτσι που ανέλαβε να νταντέψει τη... μαμά της.