Οι πέντε φίλοι στο λόφο του Μπίλικοκ : Enid Blyton - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι Πέντε φίλοι, 2016)
Γιατί άραγε τ' αεροπλάνα απογειώνονται από ένα μικρό, μυστικό αεροδρόμιο ενώ μαίνεται η θύελλα μέσα στη νύχτα; Αυτό, καθώς και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντιούνται από τους Πέντε Φίλους, που περνούν τις διακοπές τους εκεί κοντά.