Πως αδυνατίζουν οι διάσημοι : η κορυφαία διαιτολόγος του Μανχάταν αποκαλύπτει τη δίαιτα που χαρίζει ευεξία, ομορφιά και ζωντάνια - Klauer, Jana (Μοντέρνοι Καιροί, 2010)
Οι διάσημες κυρίες και οι πλούσιοι κύριοι της Νέας Υόρκης έχασαν κιλά και συνεχίζουν να διατηρούν την καλίγραμμη σιλουέτα τους χάρη στις πολύτιμες συμβουλές της διακεκριμένης διατροφολόγου Jana Klauer.