Πρίγκιπας και φτωχός - Twain, Mark, 1835-1910 (Η κλασική λογοτεχνία σαν παραμύθι, 2002)
Η σειρά "Η κλασική λογοτεχνία ...σαν παραμύθι", περιλαμβάνει κλασικά μυθιστορήματα κορυφαίων συγγραφέων διασκευασμένα κα εικονογραφημένα με τρόπο τέτοιο, ώστε να διαβάζονται σαν παραμύθια. Για τα πολύ μικρά παιδιά υπάρχει σε κάθε σελίδα και συνοπτικό κείμενο. Οι δύο άτακτοι ήρωες του Μάρκ Τουέιν ζωντανεύουν εδώ σε μια μοναδική διασκευή για παιδιά,