Σαβίνα, η νεράιδα της σάλσα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες του χορού, 2008)
Στο χωριό Απανεμιά γίνεται γιορτή, με μεζέδες, μουσική και, φυσικά, χορό! Όμως η Σαβίνα, η νεράιδα της σάλσα, είναι πολύ αναστατωμένη. Χωρίς τη μαγική της κορδέλα όλα θα καταστραφούν. Μπορούν, άραγε, η Ρέιτσελ και η Κρίστι να βοηθήσουν;