Πριν την Βαβέλ : η μαρτυρία ενός χωρικού για τα θαύματα - Βασιλάκος, Γιώργος (Ύψιλον / Βιβλία, 2004)
Οι αφηγήσεις του βιβλίου αυτού περιγράφουν απλά στιγμιότυπα του βίου των χωρικών και των υπόλοιπων ζωντανών που συγκροτούν το χωριό τους. Κείμενα παραβολικά, πολλαπλών αναγνώσεων, με ιδιαίτερη γλώσσα και ύφος γραφής.