Η αδερφή μου η Κλάρα και τα ωραία λεφτουδάκια : Ντιμίτερ Ινκιόφ - Inkiow, Dimiter (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Η αδερφή μου η Κλάρα ;, 2005)
Σίγουρα κι εσύ κάποια φορά ευχήθηκες να είχες μια σχολική σάκα γεμάτη λεφτά. Αλλά η αδερφή μου η Κλάρα ήθελε κάτι περισσότερο. Ήθελε να γίνει οπωσδήποτε εκατομμυριούχος. Και μέχρι τώρα η Κλάρα ό,τι βάλει στόχο το πετυχαίνει. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σ' αυτό το βιβλίο; Ο Ντιμίτερ Ινκιόφ καταφέρνει με πολλή μαστοριά να μπαίνει στο φανταστικό κόσμο του παιδιού. Οι αστείες απερισκεψίες των δυο παιδιών δε γίνονται ποτέ με κακή πρόθεση. Τα επεισόδια εξελίσσονται πάντοτε σύμφωνα με την παιδική λογική. Ένα βιβλίο από τη σατιρική σειρά «Η αδερφή μου η Κλάρα», που κάνει σ' όλο τον κόσμο τα παιδιά να γελούν.