Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική
Ένα βιβλίο μαγειρικής με έναυσμα το μπαχαρικό Κρόκος. Το οποίο χρησιμοποιούνταν αρκετά συχνά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, αλλά σήμερα ελάχιστη το γνωρίζουν. Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι στην γευστική πανδαισία που μπορεί να προσφέρει ο Κρόκος και το Σαφράν όταν προστίθεται στις συνταγές της...
保存先:
第一著者: | Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
[χ.τ.] :
Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης,
1999
|
版: | 2η έκδ. |
主題: |
類似資料
-
Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης
出版事項: (1999) -
The saffron crocus : history and cookery
出版事項: (1997) -
Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /
著者:: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
出版事項: (2005) -
Ο κρόκος της Κοζάνης /
著者:: Ταχμαζίδης, Παναγιώτης
出版事項: (1980) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
著者:: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
出版事項: (1997)